Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής: Ενημερώσου σχετικά με τους τρόπους πληρωμής που σου παρέχουμε στο κατάστημά μας.

Με πιστωτική κάρτα μέσω Stripe: Η μέθοδος πληρωμής με την Stripe είναι ένα σύστημα πληρωμών που προσφέρει εταιρεία παροχής πληρωμών και υπηρεσίες πλατφόρμας πληρωμών για επιχειρήσεις online. Οι εμπορικές επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν την Stripe για να δέχονται πληρωμές από πελάτες στο διαδίκτυο, είτε μέσω πιστωτικών καρτών είτε μέσω άλλων τρόπων πληρωμής, όπως το Apple Pay ή το Google Pay.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Σε αυτόν τον Τρόπο Πληρωμής έχετε τη δυνατότητα να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας στην τράπεζα της επιλογής σας. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της συναλλαγής είναι η δήλωση του ονοματεπωνύμου σας, καθώς και η άμεση ενημέρωση μας μέσω του τηλεφώνου επικοινωνίας μας ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (email). Για τη δημιουργία εμβάσματος από το εξωτερικό, απαιτούνται κάποιες επιπρόσθετες πληροφορίες.

Πειραιώς: GR0401722710005271062262143 ή 5271062262143
Ονοματεπώνυμο δικαιούχου: ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με αντικαταβολή μέσω Elta Courier ή Courier CenterΜπορείτε να καταβάλετε τοις μετρητοίς το αντίτιμο των κοσμημάτων που επιλέξατε, στην συμβεβλημένη εταιρεία ταχυμεταφορών που θα σας παραδώσει την παραγγελία σας. Η υπηρεσία ισχύει αποκλειστικά για αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

Καλάθι
Sign in

No account yet?

0 Αγαπημένα
0 items Καλάθι