Επιστροφές και Αλλαγές

Επιστροφές και Αλλαγές

Για να πραγματοποιήσετε μια επιστροφή ή μια αλλαγή μπορείτε να επισκεφθείτε το φυσικό μας κατάστημα Lalino For You και να πραγματοποιήσετε την αλλαγή σας. Επιπλέον μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το eshop μας στο 2391053863 -6936801050  ή μέσω email στο info@Lalino.gr, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία αλλαγής ή επιστροφής του προϊόντος από το eshop μας. 

Επιστροφές και αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών. Το προϊόν ή τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φορεθεί ή βρίσκονται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής τους και να μην έχει αφαιρεθεί το καρτελάκι με τον κωδικό του προϊόντος.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να είναι σωστά συσκευασμένα ώστε να μην υποστούν φθορά κατά τη μεταφορά τους.

Οι αποστολές αυτές γίνονται με έξοδα της εταιρείας μας, εφόσον χρησιμοποιηθεί η εταιρεία courier με την οποία συνεργαζόμαστε και εφόσον οι αλλαγές της ίδιας παραγγελίας δεν υπερβαίνουν τη 1 φορά. Σε περίπτωση που η αποστολή γίνει με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία τα έξοδα αποστολής επιβαρύνεστε εσείς.

Αλλαγές και επιστροφές σε ειδικές παραγγελίες δεν πραγματοποιούνται. Τα επιστρεφόμενα είδη παίρνουν τιμή σύμφωνα με την απόδειξη αγοράς τους.

Σε περίπτωση επιστροφής του προϊόντος  τα χρήματα μπορούν είτε να πιστωθούν στον λογαριασμό σας για επόμενη αγορά είτε να επιστραφούν σε τραπεζικό σας λογαριασμό, σύμφωνα με την επιθυμία σας. Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται εφόσον μαζί με το προϊόν επιστραφεί και η απόδειξη λιανικής του πώλησης. Στην περίπτωση υπαναχώρησης μας στείλετε πίσω το δέμα με οποιαδήποτε courier επιθυμείτε, με δική σας χρέωση των εξόδων αποστολής. Μπορείτε επίσης να επιστρέψετε το δέμα σας χρησιμοποιώντας τη συνεργαζόμενη, με εμάς, εταιρεία courier και θα σας αφαιρεθούν τα μεταφορικά (3€) από την επιστροφή του ποσού.

Για την επιστροφή των χρημάτων χρειάζονται  έως  5 εργάσιμες ημέρες  από την παραλαβή των προϊόντων στο e-shop και δικαιούχος του λογαριασμού πρέπει να είναι ο πελάτης στου οποίου το όνομα έχει πραγματοποιηθεί η παραγγελία.

Επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο με την επίδειξη της απόδειξης λιανικής πώλησης και όχι με την κάρτα αλλαγής δώρου.

Προσοχή! Αλλαγές και επιστροφές σε ειδικές παραγγελίες δεν πραγματοποιούνται.

 Προσοχή! Η επιστροφή χρημάτων αφορά αποκλειστικά και μόνο τις ηλεκτρονικές αγορές (εξαιρούνται οι παραγγελίες με παραλαβή από το κατάστημα) και όχι τις αγορές από φυσικό κατάστημα.

Καλάθι αγορών
Συνδεθείτε

Δεν υπάρχει λογαριασμός;

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Λίστα επιθυμιών
0 items Καλάθι