Τρόποι Αποστολής

Στην Ελλάδα

Η παραλαβή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με τους ακόλουθους τρόπους: 
Με αποστολή στον χώρο σας, ή με παραλαβή από το κατάστημά μας. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται στο e-shop είναι έτοιμες για αποστολή σε 2-7 εργάσιμες ημέρες. Στην πρώτη περίπτωση οι αποστολές των κοσμημάτων μας πραγματοποιούνται με την εταιρεία ELTA COURIER ή με COURIER CENTER αναλόγως με την περιοχή που είσαστε. 

Χρεώσεις Αποστολών και Αντικαταβολής:

Με αγορές έως 40 ευρώ : Έξοδα αποστολής: 3 ευρώ – Έξοδα αντικαταβολής:  3 ευρώ

Με αγορές πάνω από 40 ευρώ : Έξοδα αποστολής : Δωρεάν – Έξοδα αντικαταβολής : 3 ευρώ

 Σε περίπτωση που επιθυμείτε η αποστολή σας να γίνει με διαφορετική εταιρεία από την συνεργαζόμενη τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη. Στη δεύτερη περίπτωση, αν επιθυμείτε να παραλάβετε  το κατάστημα Lalino For You . Ενημερώνεστε μέσω μηνύματος στο viber ή sms ή μεσω email για την παραλαβή της παραγγελίας σας και έχετε περιθώριο παραλαβής 3 εργάσιμες ημέρες.

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας απο την εταιρεία courier είναι από 1-3 εργάσιμες μέρες αναλόγως με την περιοχή. Τις ημέρες εορτών και τις ημέρες του Αυγούστου οι παραδόσεις ενδέχεται να έχουν καθυστέρηση.

Στην Κύπρο

Η αποστολή της παραγγελίας στο χώρο σας γίνεται είτε μέσω της εταιρείας  ELTA COURIER και σε συνεργασία με UPS με έξοδα αποστολής 25€ χωρίς δυνατότητα αντικαταβολής.

Βήματα Αποστολής:

Αφού έχει δοθεί η παραγγελία σας στην εταιρεία courier για την παράδοσή της σας αποστέλλουμε το αποδεικτικό της courier μέσω μηνύματος στο κινητό σας μέσω viber ,με απλό sms ή με e-mail.

Καλάθι αγορών
Συνδεθείτε

Δεν υπάρχει λογαριασμός;

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Λίστα επιθυμιών
0 items Καλάθι