-50% Με Αγορές σε 1 από τα 2 προϊόντα! | ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ 40€
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 6936 801050

Lalino.gr

Χρόνος Κατασκευής

Χρόνος Κατασκευής

Χρόνος κατασκευής: Ο χρόνος κατασκευής των κοσμημάτων μας είναι 3-7 εργάσιμες ημέρες, καθώς κάθε κόσμημα κατασκευάζεται από την αρχή από εμάς χειροποίητα.
Δεν διατηρούμε ετοιμοπαράδοτα προϊόντα λόγω της πολυπλοκότητας και των διαφορετικών επιλογών που σας παρέχουμε σε κάθε προϊόν.
Τα κοσμήματα που φτιάχνουμε είναι περισσότερο από απλά κομμάτια κοσμήματος. Είναι μοναδικές δημιουργίες που αντικατοπτρίζουν το στυλ, την προσωπικότητα και την εκλεπτυσμένη αισθητική του κάθε ατόμου.
Χρόνος παράδοσης: Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες ανάλογα και την περιοχή που είστε, πχ αν είναι δυσπρόσιτη. 
Από τη στιγμή που λαμβάνουμε την παραγγελία σας, αφιερώνουμε προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια για να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό κόσμημα αποκλειστικά για εσάς.
Επιβεβαίωση παραγγελίας: Μόλις κάνετε την παραγγελία σας, εμείς σας στέλνουμε μήνυμα στο κινητό σας ή στο viber, ώστε να γίνει  επιβεβαίωση των στοιχείων σας, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα κατά την αποστολή της. Εσείς μας απαντάτε αν είναι όλα σωστά και εμείς ξεκινάμε την κατασκευή της παραγγελίας σας.
Παρακαλούμε αν υπάρχει κάποια ημερομηνία συγκεκριμένη που θέλετε να έχετε παραλάβει ενημερώστε μας, ώστε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. 
 Χρόνος Κατασκευής
 
Δείτε πληροφορίες για την δωρεάν αποστολή
 
 

★★★★★
★★★★★
★★★★★
★★★★★