Φροντίδα Κοσμημάτων

Φροντίδα Κοσμημάτων | Lalino.gr

Φροντίδα Κοσμημάτων

Φροντίδα Κοσμημάτων

Φορώντας Κοσμήματα

Οι άνθρωποι φορούν κοσμήματα κάθε μέρα, αλλά μόνο λίγοι ξέρουν πώς να τα διατηρήσουν και να λαμβάνουν την κατάλληλη φροντίδα τους. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικές συμβουλές και οδηγίες για να έχετε κατά νου όταν φοράτε κοσμήματα.

Φορέστε τα κοσμήματά σας μετά το μακιγιάζ:

Όλα τα είδη των καλλυντικών, όπως λακ, αρώματα και λοσιόν μπορεί να περιέχουν συστατικά που μπορεί να βλάψουν τα κοσμήματα σας. Έτσι, για την φροντίδα των κοσμημάτων σας, φορέστε τα μετά την εφαρμογή αυτών των προιόντων, προκειμένου να περιοριστεί η έκθεσή τους σε αυτά.

Μην φοράτε κοσμήματα όταν αθλείστε :

Κατά τη διάρκεια αθλημάτων συνιστάται να αφαιρείτε τα κοσμήματα σας. Με αυτόν τον τρόπο θα εξασφαλίσετε την φροντίδα των κοσμημάτων σας και την αποφυγή ζημίας σε αυτά.

Μην φοράτε κοσμήματα σε Πισίνες και Σπα:

Για την καλύτερη φροντίδα κοσμημάτων αφαιρέστε τα κοσμήματα πριν από την είσοδό σας σε μια πισίνα ή σπα. Όλες οι πισίνες χρησιμοποιούν χλωριωμένο νερό που ενδέχεται να αντιδράσει με τα μέταλλα του κοσμήματος σας και να προκληθεί αποχρωματισμός.

Αφαιρέστε τα κοσμήματά σας προτού κάνετε μπάνιο:

Θα πρέπει καλύτερα να αφαιρείτε όλα σας τα κοσμήματα σας πριν κάνετε μπάνιο ή κατά τη διάρκεια του καθαρισμού. Μερικές φορές, σχηματίζεται πάνω στα κοσμήματα μία επίστρωση κάνοντάς τα να φαίνονται θαμπά και σκοτεινά.

Αυτό προκαλείται κυρίως από τα σαπούνια ή και άλλα προϊόντα καθαρισμού. Για την φροντίδα των κοσμημάτων σας, συνίσταται να τα αφαιρείτε, ώστε να ελαχιστοποιήσετε τις πιθανότητες σχηματισμού αυτής της επίστρωσης.

Χρησιμοποιήστε χλιαρό νερό για τον καθαρισμό του κοσμήματος:

Σε κάθε περίπτωση, όταν καθαρίζετε τα κοσμήματα σας χρησιμοποιήστε καλύτερα χλιαρό νερό.

Εάν χρησιμοποιήσετε καυτό νερού μπορεί να προκληθεί αντίδραση μεταξύ του προϊόντος καθαρισμού και το νερό, λόγω της υψηλής θερμοκρασίας, και να προκληθεί αποχρωματισμός του κοσμήματος.

Αποτρέψτε τα κοσμήματά σας από το θάμπωμα:

Τόσο τα ασημένια και όσο και τα χρυσά κοσμήματα μερικές φορές θαμπώνουν.

Για να αποφευχθεί αυτά μπορείτε να τοποθετήσετε ειδικά προϊόντα που θα σας προτείνει ο κοσμηματοπώλης σας στο κουτί αποθήκευσης των κοσμημάτων σας που απορροφούν τα οξείδια που προκαλούν το θάμπωμα και τον αποχρωματισμό.

Δείτε περισσότερα για την Υποστήριξη-Service που σας προσφέρουμε

Δείτε τις διαδικασίες κατασκευής κοσμημάτων μας

★★★★★

★★★★★
★★★★★
★★★★★
★★★★★

Επικοινωνήστε Μαζί μας