-50% Με Αγορές σε 1 από τα 2 προϊόντα! | ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ 40€
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 6936 801050

Lalino.gr

Σκουλαρίκια και αλλεργίες

Αλλεργίες από σκουλαρίκια

Τα σκουλαρίκια είναι ένα δημοφιλές κόσμημα, που μπορεί να προσθέσει λάμψη και προσωπικότητα στο στυλ σας. Ωστόσο, για ορισμένους ανθρώπους, η χρήση σκουλαρικιών μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις. Ας εξετάσουμε τη σχέση μεταξύ σκουλαρικιών και αλλεργιών και πώς μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα.

Που οφείλονται οι Αλλεργίες από σκουλαρίκια;

Τα περισσότερα σκουλαρίκια είναι κατασκευασμένα από διάφορα υλικά, όπως ασήμι, χρυσό, ανοξείδωτο ατσάλι, πλατίνα και πολλά άλλα. Οι αλλεργίες που συνδέονται με τα σκουλαρίκια συνήθως οφείλονται στην παρουσία νικελίου ή άλλων μετάλλων στη σύνθεσή τους. Το νικέλιο είναι ιδιαίτερα γνωστό για την αλλεργική του δράση και μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς και δερματικές αντιδράσεις.

Ποια είναι τα υποαλλεργικά κοσμήματα;

Εάν αντιμετωπίζετε αλλεργίες από σκουλαρίκια, υπάρχουν μερικά μέτρα που μπορείτε να λάβετε για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα. Πρώτα απ' όλα, μπορείτε να επιλέξετε κοσμήματα που είναι κατασκευασμένα από υποαλλεργικά υλικά, όπως ασήμι sterling (925), χρυσό 14Κ ή ανοξείδωτο ατσάλι. Αυτά τα υλικά είναι λιγότερο πιθανό να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις. Είναι γνωστά για τη μη αλλεργιογόνα φύση τους και μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο εμφάνισης αλλεργικών αντιδράσεων.

Διαλέγουμε τα σκουλαρίκια μας χωρίς νικέλιο!!

"Χωρίς Νικέλιο"

Αποφύγετε τη χρήση σκουλαρικιών με νικέλιο, καθώς αυτό το μέταλλο μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις σε ευαίσθητες επιδερμίδες. Αναζητήστε σκουλαρίκια που δηλώνουν ότι είναι "χωρίς νικέλιο" για να είστε σίγουροι για την ασφάλεια τους.

Συνήθως τα σκουλαρίκια με νικέλιο έρχονται από το εξωτερικό (κοσμήματα από εισαγωγή)

Η χρήση νικελίου σε οποιοδήποτε υλικό εμποδίζει την οξείδωση οποιουδήποτε μετάλλου βρίσκεται από κάτω και έτσι δεν αλλοιώνετε η λάμψη του κοσμήματος!!

ΑΛΛΑ, αυτό έχει σοβαρές συνέπειες για την υγεία μας!!

Η χρήση νικελίου υπάρχει σε όλων των ειδών τα κοσμήματα τα οποία προέρχονται από αμφιβόλους τόπους προέλευσης!!

Επιπλέον, μπορείτε να δοκιμάσετε να επιστρέψετε σε πιο απλά και κλασικά σχέδια σκουλαρικιών. Ορισμένα πιο πολύπλοκα και φανταστικά σχέδια μπορεί να περιέχουν περισσότερα μέρη που έρχονται σε επαφή με το δέρμα σας, αυξάνοντας έτσι τον κίνδυνο αλλεργικών αντιδράσεων.

Εάν πάσχετε από σοβαρές αλλεργίες, μπορεί να είναι χρήσιμο να συμβουλευτείτε έναν ειδικό ή να επιλέξετε σκουλαρίκια που έχουν επικαλυφθεί με ειδική επίστρωση ΥΠΟ αλλεργικής προστασίας.

Τι να επιλέξω?

Επιλογή κατάλληλων σκουλαρικιών:

Επιλέγουμε τα σκουλαρίκια μας από κατασκευαστές και προμηθευτές που γνωρίζουν ότι τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των κοσμημάτων τους είναι ασφαλή!!

Στο Lalino όλα τα κοσμήματα μας είναι κατασκευασμένα εξ 'ολοκλήρου από εμάς και χρησιμοποιούμε ασφαλή και ελεγμένες πρώτες ύλες και φυσικά χωρίς την χρήση νικελίου και άλλων μη ασφαλή υλικών για την υγεία σας!!

Υγιεινή και καθαριότητα 

Καθαρισμός σκουλαρικιών

Τελικά, η προσωπική υγιεινή είναι επίσης σημαντική. Καθαρίστε τα σκουλαρίκια σας προσεκτικά και τακτικά. Η συσσώρευση βρωμιάς και μικροοργανισμών μπορεί να επηρεάσει την ευαισθησία του δέρματος σας. Συνίσταται να καθαρίζονται τα σκουλαρίκια πριν και μετά τη χρήση. Επίσης, αφαιρέστε τα σκουλαρίκια σας κατά τη διάρκεια της νυχτερινής ξεκούρασης για να αποφύγετε τυχόν ερεθισμούς. Καλό θα ήταν κάθε 15 μέρες τα σκουλαρίκια να αφαιρούνται, να καθαρίζονται με οινόπνευμα, όπως και τα αυτιά μας. Μετά τ ξαναφοράμε.

Δείτε την συλλογή με τα σκουλαρίκια μας

 Δείτε τις διαδικασίες κατασκευής κοσμημάτων μας